Închirierea de autorulote rent easy

La rent easy, veți găsi 5 categorii diferite de autoturisme. Vehiculele de maxim 2 ani oferă un nivel ridicat de calitate, caracteristic vehiculelor fabricate de Erwin Hymer Group. 

Echipamentul de bază include:

  • Bucătărie incl. frigider și chiuvetă
  • WC cu toaletă cu apă proaspătă, chiuvetă și cabină de duș (cea mai mare parte separată).
  • Încălzire, cablu pentru alimentare electrică, tambur cablu și baterie de 12 V cu încărcător
  • Rack pentru biciclete, servodirecție și radio stereo cu CD player în cabina șoferului
  • Navigare

Inclus în parcul nostru de închiriere de autorulote este (cu excepția categoriei "City"):

  • Sistemul de receptie automat prin satelit
  • TV
  • Camera de vedere la mersul cu spatele

La numeroase stații de închiriere pot fi rezervate accesorii suplimentare, cum ar fi vase, lenjerii de pat sau mobilier de camping.

Unele stații oferă un serviciu de transfer de la aeroport și posibilitatea de a vă lua animalul de companie împreună cu dvs. - discutați dorințele cu noi!

Mici si flexibile: modelele noastre City

Flexibilitatea este deosebit de importantă pentru Dvs. în vacanță? Cu un CamperVan aveți nenumărate posibilități de a explora noi locuri. Datorită dimensiunilor compacte, ele sunt ideale pentru o pauză de oraș.

Toate modelele au o chicinetă, iar din grupul City Extra aveți și o baie / toaletă întotdeauna acolo.

În plus față de paturile confortabile din spate, unele autovehicule au datorită patului suplimentar integrat in plafon lor în cel mai scurt timp două locurii și pot găzdui până la patru persoane.

Închiriați o autorulotă City Classic

Închiriați o autorulotă City Extra

Închiriați o autorulotă City First

Vacanța în aer liber este cea mai bună. Modelele noastre Active

În timpul vacanței, libertatea înseamnă mișcare pentru tine în primul rând?
O autorulota a grupului Active este vehiculul perfect pentru excursii scurte, călătorii în oraș, excursii spontane - desigur fără a neglija confortul.

Toate modelele active sunt dotate cu baie, aer conditionat si parasolar, au un motor puternic de 130 CP, ESP, airbag pentru sofer si pasagerul din fata, ABS, pilot automat si suport pentru biciclete pentru o flexibilitate maxima, placere si siguranta.

Si mai presus, toate autorulotele Active au o greutate totala mai mica de 3,5 tone, astfel incat sa poata fi conduse cu permis normal de conducere a autoturismului, fara nici o problema.

Închiriați o autorulotă Active Extra

Închiriați o autorulotă Active First

Distracție de vacanță pentru aventurierii de toate varstele: modelele Family

Astazi la munte, maine la mare - nu este alta forma de calatorie care sa ofere atata libertate si flexibilitate precum o autorulota. Poti sta acolo unde le place cel mai mult copiilor, unde apusul este cel mai frumos sau unde te distrezi cel mai bine.

Modelele Family ofera foarte mult spatiu interior printr-un design si aranjare ingenioase. Astfel 4 persoane pot calatori in deplin confort si se pot bucura fara stress de o frumoasa vacanta.

Închiriați o autorulotă Family Classic

Închiriați o autorulotă Family Extra

Închiriați o autorulotă Family First

 

La fel de unic ca tine! Modelele Noastre Exclusive

Vă așteptați la un anumit nivel de calitate în vacanța dvs. cu autorulota, atmosfera și designul sunt importante pentru dvs.? 

Modelele Exclusive de la Rent Easy sunt elegante, oferă cel mai înalt nivel de confort și vă alinta cu ambianță de înaltă calitate. 

Design-urile inovatoare oferă o mulțime de spațiu pentru două până la patru persoane, în timp ce înalta calitate de constructie și  tehnologia șasiului păstrează toată lumea în siguranță și comfort.

Pentru o vacanță perfectă, spațiul generos de depozitare te va acomoda cu totul pentru distracție - cum ar fi un mic turneu de golf cu echipamentul propriu, de exemplu?

Pentru cele mai înalte cerințe: modelele noastre Premium

Comoditate fără compromis - aceasta este clasa noastră Premium. Spaţiile de locuit elegante, materialele de înaltă calitate și echipamentele superioare nu vor lăsa nimic de dorit.

Aceste vehicule Premium sunt ideale pentru o vacanță extinsă pentru două până la patru persoane. Cu un habitaclu de clasă premium, veți fi scăldați în lux - fie în interior, fie în exterior.

Bineînțeles că tehnologia vehiculului îndeplinește cele mai înalte cerințe: motor puternic, ESP, ABS, cruise control, aer condiționat și multe alte accesorii pentru a face ca utilizarea acestor autorulote de lux să fie un adevărat deliciu.

Închiriați o autorulotă Premium Classic

Închiriați o autorulotă Premium Extra

Închiriați o autorulotă Premium First